Čas nezastavíme ale stárnutí automobilu ANO – renovace LAKU

Čas nezastavíme ale stárnutí automobilu ANO – renovace LAKU

 BMW__detailing_hard_WAX_27

Zatím do dnešní doby nebyl vynalezen lék na nesmrtelnost a i kdyby byl vynalezen, pravděpodobně vliv médií, marketingu a tržního systému zahladí stopy hluboko pod úroveň země. Ani my nejsme nesmrtelní a už vůbec nejsme šarlatáni. Pouze jsme si dali za smysl života dávat lidem naději v dlouhodobější a hodnotnější pocit z krásného automobilu.

Mít krásný automobil je snem mnoha lidí a pokud si někdo svůj sen splní, jsme tu mi, kdo udržuje SEN v realitě běžného života.

Renovace laku

Renovace laku slouží v případě starších laků, které utrpěly z provozu drobné oděrky a šrámy na svojí kráse. Renovace laku dodává automobilu lesk a tím tedy i ideální povrch pro aplikaci ochrany – ať už tuhého vosku, silentu a nebo keramické ochrany laku.

 

Něco málo o faktech při renovace laku:

Lak má průměrnou tloušťku cca 130 um a při renovaci laku přichází postup broušení a následného leštění. Vždy záleží na poškození laku a tím se zvolí správný postup. Někdy dostačuje pouze leštící proces a někdy je třeba volit broušení a následné leštění. Maximální možný odběr laku jde do 10 až 15% a t o v případě broušení. U leštění dochází k odběru maximálně 2 až 5% povrchového laku.

 

Naše náčiní a vybavení:

Jsme profesionálně proškolený tým z několikatiletou zkušeností v oboru renovace laku a používáme leštičky RUPES a leštící pasty převáženě od MENZERNA nebo originál od CarPro.