Galerie a reference

Pokud zapojíme všech 6 smyslů, zahrne nás pocit blaženosti a hrdosti při pohledu na dokonalost automobilů Porsche.

Život na limitu, na hraně únosnosti, na samé krajnici mezi fyzikou a psychikou lidského myšlení - HONDA Civic TYPE-R FK2

Můžeš být vtipný, rozumný, úspěšný, anebo kreativní a volnomyšlenkářský. Můžeš být bohaty, chudý, skromný nebo náročný. Je absolutně jedno co si to Tobě druzí myslí, jdi a buď sám sebou ve svém (pro TEBE) dokonalém autě!

...tento proces trval týden. Týden práce na novém automobilu Porsche Macan. Nádherný čas po boku úžasného Macan.

Jedinečnost? 1/300 kusů :)

Existuje služba, kde věnujeme nejlepší produkty, neřešíme čas a specializujeme se maximální šetrnost k laku a na samotný výsledek.

Emoce, které dávají smysl movitějším zákazníkům :)

Jednoho dne se probudíš a zjistíš, že už ti nezůstal žádný čas na to, abys dělal věci, které jsi vždycky chtěl dělat. Dělej je teď. Paulo Coelho

Radost, kterou způsobíme druhému má podivuhodnou vlastnost. Odrazem se neoslabuje, ale vrací se k nám košatější a zářivější. Mahátma Gándhí

Nádherné Porsche Cayman - ano další důvod proč patřit mezi úspěšné lidi!

Já jsem za nejpozoruhodnější rys podniku považoval duch jeho zaměstnanců, zřetelnou hrdost na to, že se podílejí na něčem, co přineslo skutečný úspěch. Tomáš Baťa

Život je o snech, o vizích a o našich hodnotách. Přeji Vám všem aby jste postupně šli za svými sny a nikdy ale NIKDY se nevzdávali! Hodně štěstí

Miluj nejdřív sám sebe, miluj se a obdivuj se. Získej hrdost tím, že budeš dodržovat své předsevzetí a následně vítej mezi úspěšnými!

Jednou si dole a jednou nahoře. Užívej si pocit dole, jelikož nahoře máš strach, že spadneš dolů.

Radost na 4 kolech. Dle mnoha testů se jedná o nejzábavnější roadster v celé historii automobilismu!

Když život utíká takovým tempem, že z Vašeho miláčka se stává spotřební zboží. Umíme právě tento proces zastavit a nabídnout lidem opět hrdost a vnitřní radost ze svého automobilu - proměna není vizuální ale je ve vnímání svého já!

Když máš své hodnoty, svoje přesvědčení, že jdeš správným směrem a tvé skutky jsou v souladu s tvými hodnotami, jsi na nejlepší cestě za základním kamenem úspěchu a tím je důvěra! Jsme hrdí a vděční lidem, kteří nám důvěřují.

Život utíká velmi rychlým tempem. Co bylo včera je minulostí a co prožíváte dnes (teď hned), tak tvoří Vaši "novou" minulost. Tvořte ji s grácií, hrdostí a radostí, tak aby Váš pohled do minulosti Vás povzbudil a obdaroval Vás čistým sebevědomím. To je důvod, proč každou naši zakázku (každé autíčko) vytvoříme k samotné dokonalosti, tak aby naše ohlédnutí zpět, nám dávalo sílu jít dál, jít směrem, který jsme si dali - dávat lidem k čistému autu i příběh, pointu a smysl naší práce!

Neexistuje auto bez příběhu jeho vzniku. Každé auto má svůj životní příběh, svoji cestu ke zrodu a svůj význam použití. Zde je AUDI, které má modrou krev a neustále rozbušené srdce do RUDA! Ano toto je pravá dimenze HOT HATCH od AUDI - jedná se o AUDI RS3! Vítej u nás!

Už Tě nechci, už Tě nemiluji, už Tě nemám rád! Ovšem každý vztah se musí udržovat! Ať už mezi ženou a mužem, nebo ženou a ženou a nebo mužem a autem. Maličkosti, které druhého potěší se vždy z dlouhodobého hlediska vyplácí. I to je důvod proč o svého miláčka dokonale pečovat :)

Není lásky bez snahy a není výsledku bez práce. Automobil je výsledkem mnoha studií a umělců, kteří ztvárňují jeho vzhled. Je naší poctou být u jeho života, u jeho fáze poskytování radosti a účelnosti. To jsme my a jsme na to náležitě hrdí!

Milujeme svoji práci a milujeme svůj život. Život bez lásky je podobný jako automobily bez benzínových motorů. Jde to ale emoce tam prosně a jednoduše nejsou. Zde jsem opečovávali Mercedes-Benz ML v plné kráse s přípravou na zimu.

Není láska bez citu a stejně tak není naše práce bez lásky!

Minimum je dvakrát ročně. A co čem je řeč? O detailovém dekontaminování a kvalitním ošetření laku v jednom kalendářním roce. Ideálně doporučujeme 3 až 4 ročně dojít na wellness pro automobily. Teď byl u nás rodinný kombík Ford Mondeo.

Aby byl život pestřejší. Krása není věčná a to je důvod proč renovace laku vytvoří z automobilu téměř jiné auto. Nádherný Jaguár z anglické ošklivky.

Černé kola Audi sluší. Zde jsme věnovali autíčku detailingovou péči - strojní leštění laku a aplikaci základní keramické ochrany.

Audi S5 s nájezdem přes 340 tis. Km. Fantastický výkon celého automobilu, který vzhledem k nájezdu km si říkal o kompletní proceduru. Získal 14-ti hodinovou péči.

Jedna z nejkrásnější a nejdramatičtějších zakázek, kterou jsme v UMYEM měli, radost a bolest, slzy a pot. Na závěr velké nadšení majitele automobilu - to je galerie o AUDI S3

Renovace laku na automobilu BMW 5 - nádherný výsledek obdaroval černé BMW fantastickým leskem. Oslnivá černá byla mnohem černější, než ukazují samotné fotografie.

Detailová péče o BMW Z4, ta hravost automobilu je nepopsatelná. Excelentně vypadající roadster do letního období byl ošetřen kvalitní kosmetikou a vpuštěn do divočiny běžného provozu.

Radost z jízdy! Hlásá automobilky BMW. Radost z cesty! Hlásá umyem při práci na BMW.

....už se Vám stalo, že Vám to nevyšlo? :). Popravdě za námi chodí převážně smutné ženy, že chtějí rychlou opravu, než to uvidí jejich muži :)

Protože zákazník má rád trvalé hodnoty, záleží mu na detailech a pečlivě se o svůj majetek stará. Takže nás poprosil, zda-li bychom mu dokázali s jeho automobilem provést adekvátní službu vzhledem ke stanovené ceně. Výsledek strojního leštění byl nádherný, systém RUPES je jednou z nejlepších technik strojního leštění. Zákazník odjížděl maximálně spokojený s výsledkem služby.

Spolupráce s firmou nano-concept.cz přináší krásné okamžiky při ošetření automobilů kvalitní německou autokosmetikou NANO CONCEPT. Zákazník byl spokojený natolik, že se velmi rád každé 2 měsíce vrací pro obnovu povrchu a vyčištění interiéru. To je přesně to, proč tu práci děláme!

I v Top Gearu dokázal Hemond říci, že nové BMW 530d je tak fantastickým automobilem, že pořízením M5 už není takovým rozdílem. U nás jsme prováděli dekontaminace a především kvalitní voskování.

BMW již delší dobu nezískalo kvalitní péči. Byla vidět základní údržba ale napři švy kůže nebo různé spáry mezi tlačítky byly zanedbané. Exteriér prokoukl vzhledem ke kvalitnímu ošetření tuhým voskem.

BMW pro radost z každého dne, jen usednout do interiéru a užívat si zadní náhon do posledního dechu. Exteriér prošel kompletní renovací laku.

Pravidelný zákazník očekává od služby již standardizovaný výsledek práce a stabilní individuální cenu.

Prémiová péče o automobil Jaguár F-TYPE, přes 7 dní práce na nádherném "retro" sporťáku, který nám vnikl do srdcí. Opravdu nádherné auto!

Nádherný Jaguár XF se vymyká svým vzhledem z prémiového segmentu a tak trochu si tvoří vlastní životní příběh. Automobil jsme dekontaminovali, ručně rozleštili a aplikovali osvědčený tuhý vosk COLLINITE 486s

Porsche je ikonou sportovního automobilu. Dle našeho názoru se jedná o ikonu automobilového průmyslu.

Detailingová práce 5-ti dnů na automobilu Porsche 911!

Tyto auta jsou pro nás srdcovou záležitostí. Jejich tvary a image nás nikdy nenechají klidnými. I přístup k supersportům je individuální a vyžaduje profesionalitu.

Mustang získává pravidelnou péči minimálně každých 14 dní a k tomu získává i velmi kvalitní ochranu laku - CQUARTZ Finest.

Elektromobil se zrychlením pod 4 vteřiny. Fantastický výsledek americké automobilky. Od nás získal kvalitní voskovou ochranu a péči v interiéru.

Hondáááá získává péči o interiér pro pohledné a bezpečné cestování.

"Vyšperkovaný český sen" :)

zdržujeme se komentáře a tajíme dech :)

Aplikace kvalitního vosku na automobil Mercedes-Benz GL v úpravě AMG.

Mobilní mytí aut u zákazníka, který miluje práci do detailu a to je důvod proč pro svůj nový Mercedes-Benz S vybral nás.

Zanedbaný interiér rodinného automobilu nám vzal cca 6 hodin práce. Opravdu nepotřebuje Vaše auto čištění 2x ročně? Jste si jistí? :)

Japonská hračka po 5-ti letech užívání získala strojní leštění laku a uzavření kvalitním tuhým voskem. Současně byl v péči interiér. Majitelka měla radost a to nás moc těší.

Radost z každého usednutí do automobilu doprovází charakter STi již od dob slavných vítězství v RALLY. Máme tu čest dávat automobilu kosmetickou péči...

pravidelně udržovaný VW Tuareg těší majitele svým prostorem a pohodlím - vždy čistý a provoněný :-)

Jdete s námi? Share on Facebook