Ruční mytí aut – rozhovor pro noviny Kaskáďan

rozhovor s majitelem ručního mytí aut UMYEM děláme krásná a voňavá auta – Jiří Nečas

Ruční mytí aut Brno

 

Jiří Nečas je již stálým partnerem resortu Kaskáda, kde zahajuje 3. ročník vzájemné spolupráce. Na horním parkovišti poskytuje služby pro návštěvníky Kaskády – ruční mytí aut a detailing (renovace laku a voskování – keramická ochrana laku). Dříve známí pod hlavičkou umyjem.cz a dnes s měnícím se image na umyem, důvod změny?

Proč se u Vás mění image a především název?

Umyjem.cz je ryze česká záležitost a v jazykohrátkách jsme vytvořili umyem a to především z důvodu poskytování detailových služeb v zahraničí (voskování, renovace laku, ruční mytí aut, aj).

Blíží se další ročník Vašeho působení na Kaskádě, jak vnímáte spolupráci?

Resort Kaskáda je místem, kde se klade důraz na vysokou kvalitu služeb, ať už se jedná o povrch hřiště, hráčské zázemí, hotel nebo gastronomii. Partnerství mezi umyem a Kaskádou vnímám sám osobně jako příležitost nabídnout návštěvníkům kompletní zákaznický servis (vč. našeho čištění aut). To je jeden z důvodů, proč stále zdokonalujeme kvalitu našich služeb.

Na co se letos mohou zákazníci těšit?

V čem se považujeme za profesionály, jsou především detailové služby – kvalitní voskování, dokonalé čištění interiérů, aj. a tato nabídka stále zůstává. Loňskou nabídku služeb jsme ale upravili k potřebám zákazníků Kaskády – zjednodušili – přidali výhodnější programy, ale také přidali exkluzivní keramické ochrany laku (ochrana laku 18 až 24 měsíců). Standardní zákaznický servis zůstává:

  • odvoz zákazníka k recepci
  • vyzvednutí automobilu u recepce (parkovišti)
  • fakturace u stálých klientů
  • předplacené služby s cenovým zvýhodněním
  • kávička pro zákazníky ZDARMA s vychlazenou vodou

Zmínil jste výhodnější nabídku, můžete nám ji popsat?

Jelikož jsme z loňského průzkumu zjistili, že je zájem o naprosto základní služby, tedy umýt a vysát, tak jsme vytvořili minimalistickou nabídku pro návštěvníky a o něco výhodnější pro držitele karty Kaskáďan:

 

Čištění interiéru (30 min)                                                            220 Kč

základní luxování interiéru + očištění palubní desky

Čištění exteriéru (40 min)                                                           590 Kč (490,- Kč Kaskáďan)

základní čištění exteriéru (bez hmyzu a detailů)

Čištění interiéru a exteriéru (90 min)                                    590 Kč (490,- Kč Kaskáďan)

základní luxování interiéru a čištění exteriéru (bez hmyzu a detailů)

 

 

Tato nabídka obsahuje opravdu rychlé služby, které splní základní potřeby – umytí od hlavních nečistot a luxování interiéru, pro kvalitnější služby (za které už ruku do ohně dáme) s lepším výsledkem máme připravené balíčky.

Výborně, takové programy uvítáme i my! Jak to bude s otevírací dobou?

Především budu apelovat na objednávání zákazníků – vždy je příjemnější pro zákazníka být objednán – dostatek času i příprava je vždy k radosti a spokojenosti zákazníka. Jinak otevírací doba centra ruční mytí aut bude od úterý do neděle 8:00 až 18:00 (výjimečně dle počasí až do 20:00) a pondělky budou vždy pouze na objednání!

V čem se lišíte od konkurence? A mohou od Vás získat zákazníci slevy?

Především sám osobně jsem milovníkem aut a stejně tak k autům i přistupuji, tedy práce je pro mě každodenním zážitkem. I proto si pohráváme s aromaterapií v interiérech a využívám nadstandardní produkty z UK, USA nebo Švýcarska. Hodně klademe důraz na ekologii a samotné zdraví posádky automobilu – přírodní produkty i esenciální oleje. A slevy? J Naše filozofie je v pečlivosti a lidskosti, nikoliv ve slevách.

Jiří Nečas

 

www.umyem.com

www.blog.umyem.com

umyem – děláme krásná a voňavá auta

T: 776 170 777

E: info@umyem.com