UMYEM – Naše zákulisí je Vám otevřeno.

UMYEM – kdo jsme?

UMYEM – Naše zákulisí je Vám otevřeno.

Firma UMYEM na první pohled dělá jen krásná a hodnotná auta, avšak pod pokličkou se realizují úžasné projekty, které dávají smysl lidem i mimo dosah UMYEM. Tento článek jsem sepsal za jednoho příjemného podzimního večera. Původně jsem si psal informace pro sebe, aby jsem si sepsal KDO JSME. Avšak mnoho z Vás, fanoušků aut, zákazníků i potencionálních zaměstnanců nebo partnerů má chuť vidět do naše zákulisí. 

 

1. YouTube videa

Tvoříme pravidelně videa, která zveřejňujeme na kanálu YouTube, kde můžete ve svém drahocenném čase čerpat zkušenosti a znalosti z postupů nebo se inspirovat úžasnou prací od UMYEM.

2. Školíme

Naše know-how máme úmyslně otevřené pro širokou veřejnost. Naším cílem není dosáhnout samoty, avšak dosáhnout zlepšení kvality péče o automobil. I taková maličkost v naší filozofii otevírá příležitost pro každého nadšence do aut, aby měl možnost učit se od profesionálů – UMYEM.

Školení o detailingu – občerstvení v ceně

3. BIO a ECO

Jsme lidé, stejně jako jste lidé i vy. Nebo jsme lidé stejně, jako jsou lidé na druhé straně zeměkoule. Možná máme jinou barvu pleti, jiné myšlení nebo jiné zázemí osobního života, avšak přesto všechno jsme JEDNOTA. Jedna planeta, jeden zdroj vody nebo jedno společné slunce. Jsme zastáncem, že pokud víme něco víc než druzí, je otázkou, jak s tím naložíme. My jsme se rozhodli, že naši planetu budeme šetřit a budeme hledat cesty, jak si ji hýčkat. Všechny produkty na úklid máme v ECO variantě, naše trička a oblečení vyhledáváme na bázi BIO bavlny nebo třídíme odpad. Neustále se vzděláváme v tom, kde můžeme být lepší, než jsme byli včera.

4. Zázemí a zaměstnanci

Platí u nás pravidlo fair play. Tzn., že každý zaměstnanec zná své práva i povinnosti, dále si je vědom své odměny, která v plné výši koresponduje s úřady naší vlasti. Pracovní doba je od 8:00 do 17:00 a během dne mají svoji hodinu, kterou mohou strávit odpočinkem v sedačkách nebo např. čtením inspirativních knih z naší knihovny.

Zázemí UMYEM

5. Neumíme být levní

Sleva, akce, nízká cena, výhodná nabídka nebo třeba 3 + 1 ZDARMA – ani jednu z těchto frází neznáme. Jsme pouze lidé, kteří milují svoji práci. Přistupujeme k našim zakázkám jako k vlastní rodině a abychom dokázali lidem nabídnout ke kvalitní službě i plnohodnotný pro zákaznický servis, musíme dodržovat férovou cenu na všechny strany. Naše cena odpovídá v plné výši za rizika, umění i 100 % vyřešení možných komplikací. Jsme odpovědni za své činy, a to v plné výši k jednoznačné spokojenosti zákazníka. Máme názor, že ti, jenž jdou pod vlastní cenu, ubližují sobě, rodině i celému trhu.

UMYEM – neumíme být levní

Doporučení UMYEM?

  • Zastavte se.
  • Rozhlédněte se. 
  • Nadechněte se. 
  • Usmívejte se. 

Jiří Nečas

Jiří Nečas
Jiří Nečas – UMYEM