4 důvody naší existence – 4D

Uvědomění si svého já vyjadřuje podstatu našeho působení. Proč existují firmy a kdo je jejich cílovou skupinou? Prezentujeme se tímto každý den a rozhodli jsme se to předat i Vám. Dobře se usaďte, vytvořte si příjemné pohodlí a mějte u sebe dostatek tekutin a dobrot ke čtení příjemného článku o existenci obyčejně neobyčejného mytí aut. Přeji Vám příjemnou zábavu. 🙂

  1. Váš čas pro Vás i Vaši rodinu
  2. Nejvíce na práci s auty milujeme lidi
  3. Umění být vděční za to, co máme
  4. Norma neexistuje – kašleme na učebnicová pravidla

 

  • Váš čas pro Vás i Vaši rodinu

umyemMilujte své děti, věnujte se jim na 100 % a nevnímejte ostatní starosti. Váš automobil je jen dopravním prostředkem a pokud už děti máte, užívejte si jejich nespoutanou radost a ignorujte drobky od sušenek, okopané sedačky, ušmudlaná okna nebo ohmatané dveře. Je jednoduché je kárat, zlobit se nebo je jakkoli potrestat. Ale není krásnější jim jen popřát dobrou chuť, a o to víc jim předat vlastní lásku? 🙂 Milujte je a práci na odstranění čokolády ze sedačky s klidným svědomím svěřte profesionálům.

 

  • Nejvíce na práci s auty milujeme lidi

V průměru je to 5x až 6x týdně, kdy usedneme za volant Vašich automobilů. Darujeme jim potřebnou péči a vrátíme zpět k Vám na místo určené, zatímco Vy se můžete s klidným svědomím věnovat práci začínajícího dne.

 

  • Umění být vděční za to, co máme

detailing_GOLF_15

Jsme konzumenti dnešní doby, odporní a nevážící si sebe, naší přírody, lidí kolem nás a stejně tak našeho majetku. Schválně si uvědomte, jak dlouho Vám vydržela radost z Vašeho nového automobilu? Jak dlouho trvalo, než jste začali jezdit do myčky (pánbůh odpusť) nebo začali parkovat blíž ke vstupu obchodního domu? A v tom je ten háček. My obnovujeme vztahy. Jsme automobiloví psychologové, kteří mezi Vámi a Vaším automobilem rozluští hádanku slabé lásky a vzájemně připomenou, co jste na sobě takovým způsobem obdivovali. Láska opět zvítězí nad myšlenkou změny!

 

  • Norma neexistuje – kašleme na učebnicová pravidla

umyem

Podnikání nemá mantinely a neexistují zákony, které by nám přikazovaly, co vše, za jakou cenu a pro koho má být v takovém nebo jiném “balíčku služeb”. Milujeme individuální přístup – ten lidem vkládá mnohem více naději na perfektněji odvedenou práci.

 

Jiří Nečas
776 170 777
necas@umyem.com