Inspirujeme další k lepším výsledkům – videa na youtube – kanál UMYEM

Inspirujeme další k lepším výsledkům – náš kanál youtube

Videa na youtube - kanál UMYEM
Videa na youtube – kanál UMYEM

Videa na youtube – kanál UMYEM

Dostali jsme příležitost žít v této době, mít zdraví a ve své podstatě máme naprostý mír. Cítím vděk za tuto příležitost, za tyto HODNOTY, které jsou určeny pro můj život. To je jedením z důvodů, proč samovolně inspirujeme další k podnikání, učíme a předáváme zkušenosti dál k lidem, jenž sami mohou naše zkušenosti využít ať už pro vlastní automobil nebo v rámci svého podnikání.

Jsme otevřeni světu a konkurence je pro nás přátelství a možnost šíření pozitivní energie napříč oborem detailingu. Naše videa na youtube jsou k dispozici v nepravidelném vydání a obsahují několik témat a každý z vás si dokáže najít to, co považuje za dobrou investici svého času do sledování.

Videa jsou zpravidla natáčena za provozu, vlastní iniciativou, vlastní režií i scénářem, herci, zvukařem i střihařem 🙂 😛

Videa na youtube – kanál UMYEM, představují:

  1. škola detailingu
  2. inspirace do podnikání
  3. příběhy lidí
  4. životní hodnoty
  5. reference našich zakázek

Videa na youtube – kanál UMYEM není žádnou novinkou, jsme aktivní již přes 3 roky, jen v poslední době jsme zkvalitnili pořizování snímků a střih videa.

Doufám a věřím, že Videa na youtube – kanál UMYEM Vám přinesou jakékoli hodnoty, inspirace a především úsměv na tváří. Jsme jen a jen lidé z masa a kostí :).

 

Zde máte odkaz: https://www.youtube.com/channel/UCs10RZPsr0S0Ods0uL-xrOg 

 

Děkuji a přeji úžasně krásný den

 

Jiří Nečas