…poctivost se vyplácí!

Jednoho dne nás navštívil zákazník s nádherným Ford Mustang Shelby GT 500 (viz foto níže). Jednoduchý požadavek: “Pánové prosím o krásné vyčištění mazla, jak bude hotovo budu na telefonu…a pánové, velmi opatrně, ihned po mojí ženě je to druhá největší láska.”

Ford Mustang
Ford Mustang

Neuběhlo ani 5 minut od odchodu zákazníka a hned se to stalo. Neopatrnost s nedbalostí způsobila škodu na PP blatníku v podobě promáčkliny (důlku). S myšlenkou v hlavě jak řešit celou situaci jsme auto dokončili do nádherného stavu, lesk v každém detailu. S příjezdem zákazníka stoupal tep víš a víš.  (Do té doby umyjem.cz nezpůsobilo žádné škody.)

S upřímností jsem osobně zákazníkovy celou situaci objasnil a předal informaci o náhradě způsobené škody a….

Již je tomu 2. rokem a pan zákazník se stal jedním z nejpřednějších klientů co se do počtu návštěv i obnosu týká.

 

Ve skutečnosti se jedná pouze o drobnost a téměř samozřejmost ale na tom opravdu záleží. Je úžasný, když nakupujete v obchodě, kde se na Vás usmějí, kde Vám darují více než jen to zboží, kde se cítíte lepším člověkem. To jsou místa, které rádi navštěvujeme a kam se všichni těšíme. Ať už se jedná o restaurace, obchůdky nebo různé služby.

 

Na běžných věcech záleží jsem rád, že úroveň podnikání v České republice roste vzhůru, tak aby přinášelo kvalitu, radost a plnohodnotné uspokojení nás kupujících.

 

Jiří Nečas