Porsche CAYMAN 718 – detailing Brno – aplikace keramické ochrany – VIDEO

 Porsche CAYMAN 718 – detailing Brno – aplikace keramické ochrany

Porsche 718 - detailing Brno
Porsche 718 – detailing Brno

 

Zvednu telefon a ozve se můj dobrý zákazník (nyní již výborný přítel a dobrý člověk – v našem příběhu zvaný Petr – jméno je smyšlené kvůli soukromí zákazníka):

on: “Ahoj Jiříku, mám životní dilema, které bych s tebou mile rád probral.”

V tom mě okamžitě napadlo téma žen a vztahů, tam se vždy muži dokážou zdárně podpořit ve svých tajných plánech. Odpovídám: “Vítej Peťo na lince a povídej, která tě zasáhla do srdce?” Bez chvíle mlčení a s klidným hlasem začal Peťa hovořit o svých snech, o svém životě, o své práci a časovém vytížení, než se odhodlal mi svěřit své dilema: “Jiříku věc se má tak, jedu z Porsche a mám před sebou nesmírné dilema dvou životních příběhů. Buď počkám do léta a pořídím si Porsche 718 Boxster a nebo za dva dny jednu pro Porsche 718 Cayman.” Polkl jsem sucho v ústech a hlavou mi proletělo několik na sobě nezávislých myšlenek – od časového napětí – aplikace keramické ochrany – pokud auto přiveze za dva dny, přes vytíženost zaměstnanců až po dokonalé tvary a rysy automobilu Porsche. Debata se ubírala necelé dvě hodiny polemizováním nad přednosti obou karosářských provedení. Dle očekávání hovor končil slovy: “Dám si čas do zítřejšího dne, kdy uskutečním v dopoledním čase rozhodnutí.”

Pokud by se rozhodl auto převzít v Praze, nám nic nebrání auto převzít a začít na něm ihned pracovat. Z 99 % máme keramickou ochranu skladem (aplikace keramické ochrany) a pak je to jen o nastavení času a přeorganizování zakázek, v zájmu komfortu stálého zákazníka.

Již ráno jsem měl na telefonu sms zprávu “Na víkend Ti přivezu práci :)”. A ve všech směrech bylo jasno! Prošel mi mráz po zádech, uvědomil jsem si tu sílu energií a ihned začal realizovat přípravu pro aplikaci keramické ochrany a ošetření interiéru.

Vše trvalo 5 dní ve dvou lidech a ještě nyní mi jde husí kůže po zádech, když si vzpomenu na společný čas vedle automobilu Porsche 718 Cayman S.