A pak, že muži neprovádějí předvánoční úklid…

UMYEM – mytí aut BRNO

A pak, že muži neprovádějí předvánoční úklid…

 

Klasický předvánoční shon… Pocit příjemného a čistého domova je pro ženu velmi důležitý. Napéct hromadu cukroví, minimálně to, co bylo loni, a ještě nejlépe vyzkoušet ty nové dva fit druhy, co mi doporučila kamarádka. Je to radost a zábava, všeobecně i dost práce a nepořádku, ale to k Vánocům patří. Nicméně to není vše.

Pořádek je před Vánocemi prostě pro nás ženy důležitý, ale za harmonickým prostředím domova s vánočním nádechem stojí poměrně dost práce. Kdo si najme paní na úklid, částečně vyhrál ale upřímně pro mnohé z nás je to poslání – postarat se o naši rodinu a příjemné prostředí. Větší úklid, vánoční výzdoba, napečení cukroví a mnohým ženám z nás k tomu všemu „asistují“ i ratolesti a jejich touha „pomoci“ 😊 A jako „topka“ OKNA. Ne, ty u mě nehrozí, já si potřebuji i odpočinout, ne se zničit. Zbylé předešlé „povinnosti“ plním jako drtivá většina žen, s láskou.

UMYEM – mytí aut BRNO

A co muži? Jak jsou nápomocní, co se týče harmonie domova a pomoci v tomto čase? Na mého milého nemám žádné velké nároky, avšak drobná pomoc potěší. Ale pozor! Můj muž mi slibuje zapojení a postarání se o čisté a voňavé autíčko. ANO? Že by byl náš „Pašík“ na svátky taky jako z gruntu? Usmívám se a jsem ráda, že si našel svůj „úkol“, který mu dodává chlapský pocit.  Já se už nezajímám, zda stráví na autě X hodin leštěním upatlaných oken, nebo bude mrznout na wapce s rukavicí a s auto šampónem, hlavně že vánoční objíždění rodin a známých bude v čistém a voňavém autíčku, které navozuje klidnější a bezpečnější jízdu.

S klidem ale tuším, že můj muž ocení práci profesionálů a naše auto svěří tam, kde se o něj dobře postarají a on v tom čase ještě stihne nakoupit nějaké ty dárky. Já jsem spokojená a cítím se skvěle, jak (si) to zařídil.

Pokud mne znovu mile nepřekvapí, asi se nenápadně, zmíním i o malém povánočním (auto)úklidu😊

 

Děkuji za Vaši pozornost a mějte nádherný den 🙂

Za tým UMYEM

Gabriellka

vrtalova@umyem.com 

+420 776 170 777