Detailing – ová studia – salóny krásy pro automobily

Detailing – ová studia – salóny krásy pro automobily

 

umyem

Tento příspěvek objasní význam dnešního trendu detailingu u nás a ve světě. Ukážeme jaký smysl má detailing, představíme si jeho význam v budoucnosti a také si ukážeme pro koho je detailing určený.

Detailing:

Od slova detail = drobná část celku (česky podrobnost – slovník cizích slov). Tento význam je ve světě již známý několik desítek let a u nás zažívá poněkud silný rozkvět až v posledním období.

 

Jaký smysl má detailing?

Abychom pochopili význam a smysl detailingu, je důležité pochopit význam a smysl majitelů aut, kteří mají svá auta jednoduše rádi. Najdeme vhodné přirovnání v každém odvětví kolem nás a tím můžeme pootevřít dnešní dobu, která k umění přichází čím dál víc na chuť než kdykoli dřív. Člověk když dnes pořizuje domů například rychlovarnou konvici, se již nespokojí pouze s její funkčností, ale hledá vhodný design do jeho vlastní kuchyně. Když jdete do IKEI, každý díl nábytku, nádobí nebo povlečení má svého vlastního designéra, který Vám popíše, jaké byly jeho myšlenky při zrodu onoho výrobku. A můžeme pokračovat dál do gastronomie a farmářských produktů.

Dnešní doba je předurčena pro produkty s příběhem, designem a lidskou formou kvality práce. Už si nevystačíme jen s funkcí výrobku, ale požadujeme i její vedlejší účinky, které jsou vzhled, aroma, příběh a pocit, jaký z onoho výrobku anebo služby máme. V překladu k rychlovarné konvici. Konvice ohřívá vodu, to je důvod proč ji pořizujeme. Ale pokud ji navrhoval designér, který má dobré hodnoty a konvice je tvarem a barvou dokonalá naším představám, není třeba ani ohřívat vodu, aby plnila funkci, pro kterou jsme si ji (ne)koupili.

….a teď k detailingu 🙂

Pořídíme-li si auto snů (Porsche, Honda, BMW nebo i ŠKODA – každý má svůj sen jinde), máme k autu při pořízení dokonalý vztah. Hlídáme ho, jsme opatrní a hrdí při každém pohledu na něj. Ovšem jako lidé přijdou domů, zregenerují se, odpočinou, dají horkou vanu a dobré jídlo, tak i Váš “milovaný” a oblíbený automobil stárne, ztrácí lesk, jiskru, zanáší své detaily, které někdo vytvořil pro jejich dokonalost. A to je ten důvod => návrat krásy, smyslu a významu každého detailu jak v interiéru, tak v exteriéru. Tak, aby i po několika letech byl Váš automobil klenotem, který Vás těší každým dnem, co jej uvidíte, nastartujete a dopraví Vás cestou k cíli.

RUPES

Pro koho je detailing?

Pro každého z nás, kdo má rád svůj život. Kdo si váží své rodiny, svých financí a svého života. Pro každého, kdo nechce “rychlovarnou konvici” jen za účelem horké vody.

 

A UMYEM?

Do práce vkládáme srdíčko, naši energii a čas přetváříme do Vašich vozů tak, abyste Vy měli čisté svědomí, že o Vaše potřeby je postaráno v nejlepším možném světle. Jsme jen lidé, tak jako Vy a nejkrásnější je služba lidem. Tím se u nás v umyem řídíme.

 

 

Jiří Nečas

Jiří Nečas a tým 

776 170 777

necas@umyem.com