Renovace laku Brno – detailing

renovace laku Brno
Renovace laku Brno

Existuji prokazatelné důkazy, že vnímáme pouze 8 % existujícího světelného spektra. To znamená, že bývajících 92 % je našemu vnímání skryto.

Jak je to s těmi 8 %?

Protože je to pouze 8 % skutečnosti, jedná se o miliony nejrůznějších vlivů denně. Tóny, zvuky, obrazy, myšlenky, hovory, hudba, hluk, reakce na nebezpečí, emoce, stres, sled událostí, emaily, rychlé reakce na prosby, žádosti, čtení knih, novin, facebooku… Necháme se bombardovat reklamou, rádiem, televizí a současně zažíváme radost, zklamání, přijetí i odmítnutí.

renovace laku
Renovace laku Brno

8% zajímavost

Každou vteřinu nevědomě přijmeme do našeho mozku 11 000 vjemů, ovšem vědomě vnímáme jen devět vjemů za vteřinu. To znamená, že naše podvědomí ukládá a uchovává spoustu věcí, o nichž vůbec nic nevíme. Vědomě vnímáme jen tisícinu všech věcí, které jsou neustále kolem nás, na zbytek událostí a vjemů nemá náš mozek kapacitu.

Realita, kterou zažíváme my je tudíž mizivě malá ve srovnání s realitou, která nás obklopuje. Nejsme schopni vnímat svět v celé jeho šíři a dennodenně se tisíckrát vědomě, ale převážně nevědomě rozhodujeme, čemu budeme věnovat naši pozornost.

Čím větší odborník, tím odlišnější vnímání světa

Představte si gymnázium a jeho styl a zaměření výuky. Ne nadarmo se povídá, že na gympl jdou pouze studenti, jenž směřují na vysoké školy a právě gympl je obdaruje všeobecnými znalostmi. Ovšem tento student po dokončení studia nemá specifické zaměření (kadeřnice, elektrikář, autoopravář, tesař, zdravotní sestra aj. obory). 8 % u všeobecných znalostí je rozděleno mezi široké spektrum zájmů, ovšem zaměřme se nyní na obor detailingu, který je už opravdu úzce specifický.

renovace laku Brno
Renovace laku Brno

Detailing – pan mistr detailer

Ještě doplním jeden příklad, vezměte si 1 litr vody a pravidelně ho rozlijte do dalších 8 (jednolitrových) sklenic. Která z nich je nejvíce plná? Anebo vsaďte na jednu kartu a sklenici přelijte do jediné sklenice s názvem DETAILING. V jakém případě bude sklenice s názvem DETAILING hodnotnější (vjemy viditelné i na první pohled neviditelné)? 🙂

Uvedení na pravou míru

Trošku jsme si zopakovali psychologii a vnímání naší mysli, a nyní si to oborově převedeme k nám – do detailing centra Brno. U nás jsme sklenici DETAILING naplnili ze 100 % a tím pádem máme možnost (kterou využíváme) jít více a více do hloubky odpovídající technologií rámci výsledku práce (a především spokojenosti zákazníka).

renovace laku Brno
Renovace laku Brno

Renovace laku Brno – detailing

Například renovace laku Brno, zde bych se mohl rozepsat na desítky stránek, o čem renovace laku pojednává, jaká jsou rizika, co přináší a především jakou má profesionální renovace laku hodnotu… Renovace laku Brno, neboli strojní leštění karoserie, se nachází v kategorii individuálních zakázek, kde se nastavuje očekávaný výsledek se zákazníkem již před uskutečněním prací.

Jedno důležité uvědomění: Neodbornou renovací laku je velká pravděpodobnost poškození povrchu takovým způsobem, že není možné cesty zpět. O to víc se musí dbát na správný postup prováděných prací, reference i odborné konzultace samotných detalierů – odborníků s výrobci leštících strojů, včetně doporučení jakou formou lak rozleštit.

Čím kvalifikovanější odborník, tím větší podíl ze svých 8 % má ve svém oboru a tím profesionálnější může jeho přístup být. Tím, že má své zaměření na detailing ještě na 100 % neznamená, že výsledek bude zaručený. Někdo bude 100 % detailerem jen za účelem zasycení vlastní kasy, někdo jen nemá do čeho píchnout a jiný je líný najít si jinou práci, ovšem všichni na první dobrou vypadají, že jsou na tom shodně. Ovšem zdání klame.

renovace laku Brno
Renovace laku Brno

Cena za renovaci laku Brno?

Jen pro představu uvedu vybavení, které k renovaci laku využíváme:

  • 4x leštička RUPES – celkem cena přes 50.000,- Kč
  • leštičky jiných značek – 10.000,- Kč
  • leštící kotouče – (asi 40 různých kotoučů) – 12.000,- Kč (spotřební materiál)
  • ultrajemné mikrovláknové utěrky (30 ks) – 6.000,- Kč (spotřební materiál)
  • leštící a brusné pasty (12ks) – 15.000,- Kč (spotřební materiál)
  • zázemí, elektřina, dokonalá světla aj. – nevyčíslitelné
  • zkušenosti, profesionalita, záruka, odbornost – nevyčíslitelné (přesto nejvíce hodnotné)

 

Cena celkové renovace laku Brno startuje na částce 10.000,- Kč bez DPH (až do částky 90.000,- Kč vč. keramické konzervace laku) – základem je odborná konzultace, příprava vozu k leštění a profesionální přístup s nejlepším vybavením z celého světa. Přidanou hodnotou je i školení od RUPES v italském Miláně, ovšem zkušenosti vnímám osobně jako stěžejnější.

 

Jiří Nečas
776 170 777
necas@umyem.com

 

Odkaz na facebook, kde máme denně aktualizovaný obsah ze zákulisí:

https://www.facebook.com/umyem/